follow Catalog firme » Birotica papetarie » Produse papetarie » Benzi adezive » Judetul TIMIS
  home     Benzi adezive   Judetul TIMIS

Benzi adezive Timis

Obtineti cel mai bun pret pentru benzi adezive completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
benzi adezive (Timisoara, TIMIS)
Societatea sc florimpex tim srl, timisoara, s-a infintat la inceputul anului 2007 avand ca obiect de activitate distributia, comertul , serviciile si productia de folie polietilena. pentru a veni in intampinarea cerintelor dumneavoastra prin relatiile stabilite cu partenerii nostri din germania, austria, ungaria, franta si romania, putem fi furnizorul dumneavoastra pentru o gama larga de produse...
0256 *** ***Click aici!
benzi adezive, benzi adezive timisoara (Timisoara, TIMIS)
Experienta de 8 ani a firmei si de 15 ani a managerului in domeniul productiei si comercializarii de etichete autoadezive pe rola si a produselor conexe acestora ne impun ca pe una dintre cele mai serioase companii pe piata din vestul tarii si nu numai. suntem pregatiti tot timpul sa propunem clientilor nostri cea mai convenabila varianta pentru ca produsele lor sa..
0256 *** ***Click aici!
banda adeziva hartie, benzi adezive (Timisoara, TIMIS)
Avem bunuri de larg consum, produse romanesti si de import, destinate consumului propriu, pentru persoane fizice si juridice. aceasta afacere este rodul unui concept simplu: punerea impreuna a doua industrii care, luate separat, functioneaza foarte bine iar puse impreuna, vor aduce beneficii tuturor. este vorba despre distributia de produse de birotica, papetarie sau bunuri de larg consum si despre sistemul de promovare multi..
0725 *** ***Click aici!
benzi adezive (TIMISOARA, TIMIS)
Firma Isoline din Timisoara se doreste un partener de incredere in domeniul termoizolatiilor, pentru toate firmele din Romania care au ca domeniul de activitate comercializarea si montarea sistemelor termoizolante. Principalale sale produse sunt cochiliile de vata minerala. Isoline , cu sediul in Timisoara, impreuna cu brandul Cochiltech producator pe piata produselor de izolatii - reprezinta solutia perfecta in domeniul sistemelor de termoizolatii. Contactati..
0733 *** ***Click aici!
banda adeziva (Timisoara, TIMIS)
Facand parte dintr-un grup de societati italiene specializate in instalatii termico-sanitare cu o experienta de aproximativ 30 de ani in servicii si peste 8, in productia de polipropilena si pexal (teava multistrat), pressfitting-uri si fitting-uri mecanice, precum si polipropilena (pp), ne prezentam pe piata romaneasca prin intermediul filialei in romania timisoara: pipepex srl. marca tuboplast, membra a grupului nostru, garanteaza calitatea produselor sale..
0371 *** ***Click aici!
benzi adezivi (Timisoara, TIMIS)
Firma fox birotica s.r.l are o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de produse de birotica - papetarie - consumabile, componente it, periferice, multifunctionale. romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. personalul nostru e pregatit..
0256 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie